Over het merk Sans Soucis

In schoonheidssalon Kleinrozenoord worden de producten van Sans Soucis gebruikt.
De Sans Soucis producten zijn eerlijke producten, met de beste grondstoffen van natuurlijke oorsprong.
Dankzij de natuurlijke grondstoffen(thermal water uit Baden-Baden) kunnen de Sans Soucis producten volstaan met uiterste geringe hoeveelheden conserveringsmiddelen.
Dat zorgt ervoor dat de Sans Soucis producten zeer goed door de huid worden verdragen.

Sans Soucis is niet alleen een merk voor in de salon maar een totaal concept voor thuis en in de salon.

Sans soucis —-Huidverzorging zonder zorgen.

Innovatie na innovatie: Sans Soucis door de jaren heen

De eerste lancering van Cosmétique Sans Soucis was gelijk een ware innovatie: in 1939 introduceerde het merk de eerste draaibare lipstick op de Duitse markt. Daar bleef het niet bij. In de jaren vijftig had het Duitse merk goud in handen door een complete huidverzorgingslijn te ontwikkelen, iets wat nog geen enkel ander merk had gedaan. In de jaren die daarop volgden, bleef Sans Soucis verrassen en innoveren. Zo verwerkte het merk als eerste fabrikant ter wereld oplosbaar collageen in huidverzorgingsproducten, ontdekten de producenten de kracht van thermaal bronwater én is Sans Soucis grondlegger van stamceltechnologieën in cosmetica.

De kracht van water

Een gehydrateerde huid is een mooie huid. Niet voor niets bevatten alle producten van Sans Soucis al bijna 80 jaar een uiterst weldadig ingrediënt: thermaal bronwater uit Baden-Baden, een Duitse plaats waar nog steeds het eigen laboratorium is gevestigd. Het thermale bronwater uit de rijkste natuurlijke bron van Europa bevat volop mineralen en sporenelementen, waardoor het de huid een intense vochtboost geeft. Het resultaat? Een mooie, natuurlijke en stralende huid. Sinds een aantal jaren verwerkt Sans Soucis naast thermaal bronwater ook ingrediënten uit de zee in haar verzorgingsproducten. De algen en het plankton uit zeewater herstellen de vochtbalans, verhogen de elasticiteit en ondersteunen celvernieuwing. De combinatie van thermaal bronwater, ingrediënten uit de zee en alle andere hoogwaardige werkstoffen maakt dat Sans Soucis-producten uniek zijn. Ook zorgen ze voor een optimale huidtolerantie en dat je huid haar mooie, stralende en jeugdige uitstraling behoudt.