Mooi oud worden doe je zo

De schoonheidssalon is per 31-12-2023 definitief gesloten!

Ik wil al mijn klanten hartelijk bedanken voor de mooie afgelopen jaren.

Natalie Matti

De juiste lifestyle

Hoe mooi we oud worden, heeft niet alleen te maken met de juiste verzorgingsproducten. Een heel groot deel wordt bepaald door onze levensstijl. Hoeveel je slaapt, wat je eet, of je rookt, veel in de zon zit: het heeft allemaal invloed op de conditie van je huid. Vroegtijdige huidveroudering tegengaan doe je onder andere door:

• Voldoende te slapen
In je slaap heeft de huid de kans te herstellen. Pak je te weinig rust? Dan is dat aan je gezicht af te lezen (lees: meer droogtelijntjes, een grauwe huid en donkere kringen).

• Niet te roken en te veel alcohol te drinken
De giftige stoffen in tabak hebben een negatieve invloed op de conditie van je huid. Alcohol onttrekt vocht aan je huid, waardoor deze sneller uitdroogt. Met alle gevolgen van dien.

• Voldoende antioxidantrijk voedsel te eten
Antioxidanten beschermen je lichaam tegen vrije radicalen, een van de belangrijkste veroorzakers van vroegtijdige huidveroudering. Antioxidanten vind je onder andere in bosvruchten, avocado, basilicum, broccoli, amandelen en pure chocolade. Antioxidanten vind je overigens ook in onze Daily Vitamins DD Cream, een perfectionerende crème die beschermt, de huid laat stralen en… huidveroudering tegengaat.

• Veel water te drinken
Door minimaal twee liter water op een dag te drinken, zorg je ervoor dat je huid voldoende wordt gehydrateerd. En dat zie je al na een paar dagen aan je huid.

De schoonheidssalon is per 31-12-2023 definitief gesloten!

Ik wil al mijn klanten hartelijk bedanken voor de mooie afgelopen jaren.

Natalie Matti